Eten en drinken

Kijkt je ernaar uit om niet zelf te hoeven koken? In de directe omgeving vind je talrijke restaurants waar je kunt lunchen of dineren. Voor een zoete versnapering tussendoor kun je terecht bij de ijssalon in de stad. Bij het buitenzwembad en trek in patat of braadworst? Vanaf medio mei 2022 vind je hier een snackbar die alle gasten van snacks en drinken voorziet.

Zwemplezier in het openluchtzwembad

Direct naast het vakantiepark ligt het openbare openluchtzwembad van de gemeente (geopend van eind mei tot september). Als gast van Landal Eifel Prümtal heb je tijdens jouw verblijf gratis en onbeperkt toegang tot het buitenbad. Je kunt je alvast verheugen op heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen. Een duiktoren, een glijbaan en een waterval zijn slechts enkele van de vele attracties. De kleine gasten kunnen zich in het peuterbad lekker uitleven. In de schaduw van de bomen op de zonneweide is het voor het hele gezin heerlijk toeven.

Kinderactiviteiten

Het park is de ideale uitvalsbasis om de Eifel met al zijn kinderactiviteiten te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Eifel Zoo in Lünebach of het Eifelpark in Gondorf en ontdek samen de wilde en ook inheemse diersoorten. Na een avontuurlijke dag kunnen de kinderen ook nog in de speeltuin van het vakantiepark spelen alvorens ze moe in bed ploffen. Vanaf midden april 2022 zal er ook een indoorspeelparadijs zijn.

Gezinsvriendelijke fietspaden

Door het natuurpark Zuid-Eifel loopt een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden. Ontdek de natuur rondom het drielandenpunt. Tijdens de gezinsvriendelijke fietsroute Eifel-Ardennen-Hohes Venn wordt je voortdurend omgeven door onder meer weelderige weiden, groene bossen en glooiende heuvels. Ook de Eifel Premium Route van het Prümtal-fietspad garandeert een afwisselende fietservaring voor het hele gezin.

Wandelen in het natuurpark Zuid-Eifel

Ontdek het natuurpark Zuid-Eifel: bijna 90 wandelroutes en 800 kilometer aan wandelpaden door de ongerepte natuur wachten op je. In Waxweiler gaat het Devon Pfad van start, dat behoort tot de beste wandelpaden. Steile rotsen, diep uitgesneden rivierdalen en veelzijdige landschappen betoveren de wandelaars op deze 16 kilometer lange wandelroute. 
Meer informatie