In de Zuid-Eifel bij het drielandenpunt
Divers aanbod bungalows t/m 6 pers.
Openluchtzwembad, speeltuin en heel veel natuur

Maatregelen

Parkinformatie
 • Camping: sanitairgebouw geopend

  Het sanitairgebouw op onze camping is geopend. 

  Wij verheugen ons erop iedereen weer te kunnen verwelkomen op onze campings!

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Reizen naar Duitsland

  Vul voor aankomst in Duitsland het inreisformulier in. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. 

  2G+ regel: Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (geldig vanaf twee weken na de laatste vaccinatie) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen en maximaal 3 maanden na een positieve PCR-test) EN een negatief testbewijs (PoC niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur) nodig. Als je een boostervaccinatie hebt gehad of wanneer je binnen 3 maanden je tweede vaccinatie of corona hebt gehad dan heb je geen aanvullend testbewijs nodig. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht uit welk land je reist. Zonder een van bovenstaande bewijzen kun je je accommodatie niet betreden. Kinderen tussen 12 -17 jaar hebben alleen een negatief testbewijs nodig (PoC niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur).

  Laat je voor vertrek naar het park testen, zodat je de testuitslag bij de hand hebt tijdens het inchecken. De testlocatie op het park kan niet worden gebruikt voor de test bij aankomst, dit is om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan bij de testlocatie.

  Hierna is voor het verblijf iedere 72 uur een nieuw testbewijs nodig. Voor het gebruik van binnenfaciliteiten is ook een testbewijs nodig, deze kan maximaal 72 uur oud zijn. Er is er geen testlocatie op het vakantiepark. Je kunt je nog wel in de omgeving van het park laten testen. 

  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens je parkbezoek? Bekijk de Landal-app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

  Graag attenderen we je erop dat je een vaccinatie- of herstelbewijs nodig hebt is bij een bezoek aan restaurants. Ook het dragen van een mondkapje is verplicht (een FFP2-mondkapje in Oostenrijk).

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

Alle comfort accommodaties

Alle accommodaties

We zien je graag snel op Landal Eifel Prümtal

Het vakantiepark Landal Eifel Prümtal is de ideale uitvalsbasis om het fascinerende landschap en de unieke fauna van het natuurpark Zuid-Eifel te ontdekken. Vanuit uw comfortabele bungalow rechtstreeks de natuur in om de talrijke wandel- en fietsroutes te verkennen. De rustige badplaats Waxweiler ligt midden in het natuurpark Zuid-Eifel, bij het drielandenpunt Duitsland - België - Luxemburg. Naast de fascinerende natuur vindt u in de directe omgeving talrijke attracties voor jong en oud. Niets staat een heerlijke gezinsvakantie nog in de weg.