Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan, huur in de zomer een fiets op het park en verken de omgeving. De gemarkeerde routes leiden u door het prachtige landschap van Denemarken. Stop onderweg voor een picknick tussen de heuvels en geniet.

Wandelen

Een lange wandeling over het strand, een uitstapje naar een dorpje in de buurt voor een kopje koffie of een uitgebreide wandeling door de ongerepte natuur van het Nationaal Park Mols Bjerge. Er is bijna geen betere manier om de omgeving te verkennen.

Fietsen

Laat de auto achter en geniet van de omgeving van Djursland op de fiets. Ontdek het schilderachtige uitzicht vanaf de heuvels. Zin in meer avontuur? Het gebied rondom Landal Ebeltoft is ook zeer geschikt voor mountainbiketochten.

Fietsverhuur

's Zomers lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen, te huur op het park. De fietsen zijn alleen te huur in de zomer. Bent u op zoek naar een avontuurlijk ritje op de mountainbike of naar kinderfietsen voor een ritje met het hele gezin? Er zijn allerlei mogelijkheden voor een fietstocht die bij u past.