Zwemmen

Verblijf op Landal De Bloemert in een bungalow met privézwembad. Dobber heel de dag samen in het water of oefen samen met de kinderen voor de zwemdiploma's. Beleef subtropische waterpret in Subtropisch waterparadijs Aqualaren. In de zomer vertoeft u aan het Zuidlaardermeer.

Genieten in uw privézwembad

Ligt u het liefst de hele dag te dobberen in het water? Dan zijn de 8-persoonsbungalow 8LZ of 10-persoonsbungalow 10LZ met privézwembad perfect voor uw verblijf! Voor de kinderen belooft dit eindeloos waterplezier en u kunt in alle rust een verfrissende duik nemen om de dag goed te beginnen. Geniet van een spetterende vakantie!

Zwemmen in het Zuidlaardermeer

De zon schijnt, een nieuwe dag begint. Vandaag een heerlijk ontspannen dagje aan het Zuidlaardermeer met het hele gezin. Op het recreatiestrand (10 minuten rijden vanaf het park) leest u een boek en de kids hebben plezier in en rondom het recreatiemeer. Spelen met een bal, zandkastelen bouwen en zwemmen. Leuk voor de kinderen, leuk voor u.

Subtropisch Aqualaren

Vlakbij het park vindt u Subtropisch waterparadijs Aqualaren. Baantjes trekken in het wedstrijdbad of met de kids plonsen in het recreatiebad voor subtropische waterpret. Samen van de 30 meter lange glijbaan roetsjen of dobberen in de stroomversnelling. U komt even tot rust in de whirlpool terwijl de kids van de glijbaan blijven gaan. 
Meer over subtropisch zwembad Aqualaren