Voor echte optimisten

Jong en oud genieten op het Zuidlaardermeer van de waterpret. Leren surfen
of zeilen, ga de uitdaging aan! Als gast van Landal ontvangt u korting op bootverhuur, een zeilkamp voor de kids en privélessen. Heeft u al ervaring met
de zeilsport? Huur dan een zeilboot om op eigen houtje het water op te gaan.

Zeilen of surfen?

Leer het bij Zeilschool Zuidlaardermeer. Onder begeleiding van ervaren instructeurs volgt u een zeil- of surfles. Met de modernste materialen van de zeilschool leert u alles over de sport. De kids stappen in een optimist en leren zeilen in een groep. Kiest u liever voor een privé-les? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Hier vindt u actuele prijzen en meer informatie.

Tip: Als gast van Landal ontvangt u 10% korting op privélessen.

Zeilkamp voor uw kids

Boek nu een verblijf en ontvang € 50 korting p.p. op een zeilkamp in de meivakantie. De kids leren zeilen bij Zeilschool Zuidlaardermeer en beleven een onvergetelijke tijd en op Landal De Bloemert geniet u samen van een heerlijke vakantie. Vanaf de kant kijkt u trots toe hoe uw kids leren zeilen. Reserveer snel uw verblijf om van deze korting gebruik te maken! 

Voorwaarden

  • De korting van € 50 p.p. op een zeilkamp in de meivakantie is geldig voor alle accommodatietypes op Landal De Bloemert.
  • De korting geldt niet in combinatie met andere acties, kortingen, aanbiedingen of arrangementen.
  • Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij Zeilschool Zuidlaardermeer via tel. 050-409 23 79. 
  • U kunt uw kids ook direct online inschrijven. Vermeld dan op de laatste pagina in het veld 'Bijzonderheden' het reserveringsnummer van uw accommodatie, welke u van ons heeft ontvangen. De zeilschool zal dan uw korting verwerken.   

Huur een boot

Maakt u liever een ontspannen tochtje over het water? Bij de zeilschool kunt u een boot huren om het Zuidlaardermeer te verkennen. Kies voor een zeilboot, motorboot, waterfiets, kano, surfplank of SUP plank. Voor prijzen en informatie kunt u terecht op de website van Zeilschool Zuidlaardermeer.

Tip: Als gast van Landal ontvangt u 10% korting op de huur van boten en surfplanken.