Wandelen en fietsen

In de omgeving van het park vindt u een overvloed aan wandel- en fietspaden die u de mogelijkheid bieden dorpen in de omgeving, het glooiende landschap of meer uitdagende heuvels te verkennen. Gaat u voor een ontspannen of meer uitdagende activiteit?

Fietsen

Fietsen met het hele gezin doet u in het Peak District met makkelijke routes voor alle leeftijden en voor alle niveaus. Zin in meer uitdaging? Dan is de mountainbikeroute in het Peak District ideaal! Plezier voor jong en oud.

Wandelen

Het Peak District is de populairste plek in Engeland om te wandelen. Het biedt voor ieder wat wils. Of u nu zin heeft in een stevige uitdaging op één van de kalkstenen paden van de Limestone Way of gewoon de omgeving wilt verkennen. Het wandelgebied Dovedale langs de rivier Dove is zeker de moeite waard!

Loop gerust eens langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes of bekijk de arrangementen die u gemakkelijk bij uw verblijf boekt.

Fietsverhuur op het park

U hoeft niet uw eigen fiets mee te nemen om tijdens uw verblijf de prachtige omgeving te verkennen. Bij Landal Darwin Forest kunt u allerlei soorten fietsen huren.