Wandelen en fietsen

Vanuit Landal Chalet Matin komt u direct in het imposante berglandschap van het Brandnertal. Of u nu liever een ontspannend wandelingetje of een inspannende wandeltocht wilt maken – de vele mogelijkheden om ergens te pauzeren en iets te eten en/of te drinken, bieden u de kans om te genieten van de natuur en de bergen.

Wandelen in Brandnertal

De omgeving van Landal Chalet Matin biedt eindeloos veel mogelijkheden. Vanaf het park stapt u zo het wandelgebied van Brandnertal binnen, ideaal voor zowel de recreatieve wandelaar en de ervaren bergbeklimmer. Wandel door de traditionele dorpjes, neem een bezoekje aan de musea of maak een bergtocht. Met de lift bent u zo in de toppen van de bergen. De frisse berglucht doet iedereen goed!

Ontdek de dieren in de vrije natuur en las een stop in bij een kaasmakerij. Maak een reis door de geschiedenis van de aarde en beleef ‘oerbos’ in een kloof. Bewonder watervallen en rust vervolgens uit in een gezellige berghut – u heeft eindeloze mogelijkheden voor uw wandelprogramma vol met aantrekkelijke wandelroutes!

Leuk voor de kids is het blotevoetenpad. Ja echt, met de blote voeten een wandeling maken! Het pad in Brand biedt 1,5 kilometer aan wandelplezier. De kinderwagens kunnen gewoon mee.
Wandelen in de omgeving

Regent het? Maak een wandeling!

Regenwandelingen: zelfs op een regenachtige dag valt er veel te beleven! "De regen houdt ons niet tegen" is het motto wanneer de zon niet schijnt in Brandnertal, Klostertal en Großer Walsertal rond het bergdorp Bludenz, in het zuiden van Vorarlberg. Met deze regenwandelingen willen we onze gasten ook bij minder goed weer er lekker op uit laten gaan. Hiermee willen we laten zien hoe mooi de natuur is in de regen en onze gasten ervan overtuigen dat regenachtige dagen ook iets positiefs te bieden hebben.

Onderweg met de mountainbike

In het uitgestrekte gebied vindt u mountainbike routes in alle niveaus en hoogtes. De mooie natuur nodigt u uit het landschap te verkennen, uitdagende paden te ontdekken of gewoon te genieten. Brandnertal lokt u in de zomer met meer dan 110 km aan avontuurlijke mountainbike routes.

Op 3 kilometer afstand vanaf Landal Chalet Matin ligt Bikepark Brandnertal waar u met hartenlust kunt mountainbiken. Ga freeriden op de parcoursen, volg één van de trainingen of huur een bergkart voor een avontuurlijke rit. Gaat u liever zelf op pad? Mountainbikes en andere materialen zijn hier gewoon te huur.
Meer tips voor in de regio

Kliffen, grotten en de top overwinnen

De pieken en de klimroutes van de Montafon dagen de beklimmer uit alles uit hun passie voor bergen en hoogtes te halen. De Zimba ligt met zijn 2.643 meter bij de ingang van de Montafon en is het hoogtepunt van de Vandanser Steinwand. Zijn de wandelroutes niet genoeg voor u en wilt u een uitdagendere berg- of klimroute? In Montafon worden hier ook mogelijkheden voor geboden.
Zima-BergroutesKlimparcoursen