Wandelen en fietsen

Landal Barton Pines is de ideale uitvalsbasis om de schoonheid van South Devon te ontdekken. Nationale parken, prachtige paden langs de kust en pittoreske stadjes wachten op u, net als talloze historische locaties die per fiets of te voet ontdekt kunnen worden. 

Een fietstocht door de omgeving

Pak de tweewieler en geniet van de adembenemende eindeloze landschappen, fascinerende kustlijnen en andere schitterende plekjes die buiten de gebaande paden liggen. Routes vol uitdagingen voor alle niveaus én uw eigen comfortabele plekje om aan het eind van de dag naar terug te keren maken deze omgeving tot een ideale fietsbestemming. 

Fietsroutes

Verken de omgeving en geniet van alles wat u tegenkomt langs de verschillende routes:
The Devon Cost to Coast – Een ideale route om de hoogtepunten van de kustlijn van Devonshire te ontdekken

The Dartmoor Way - Een goed bewegwijzerde route die door het prachtige en gevarieerde landschap van Dartmoor National Park slingert. Er zijn tal van plekken om te stoppen en van het uitzicht te genieten, net als dorpen en steden waar u in typisch Engelse sfeer een hapje kunt eten

Scadson Woods Bike Park - Een klein bosgebied in de buurt van het park, met speciaal aangelegde paden om uw mountainbikevaardigheden te testen
 

Te voet op avontuur

Of het nu gaat om ruige kusten, spectaculaire riviervalleien, uitgestrekte heidevelden of natuurreservaten die rijk zijn aan wilde dieren, South Devon is de ideale omgeving om de benen de kost te geven. Dankzij het gevarieerde landschap en het netwerk van honderden paden komt u in contact met de natuur, geniet u van een ontspannende wandeling en bent u actief op een bijzondere locatie. Met routes voor alle leeftijden en niveaus, is dit een van de beste plekjes om de ongerepte natuur van Devon te ontdekken.