Twee partners, één gezamenlijke liefde: de natuur

We houden van de natuur. En omdat we de natuur zo belangrijk vinden, zijn we hoofdsponsor van OERRR, het kinderprogramma van Natuurmonumenten.
    Samen willen we deze gezamenlijke liefde voor de natuur, overbrengen aan de natuurbeschermers van de toekomst: kinderen.

OERRR Beleefkaarten

Natuurmonumenten presenteert in samenwerking met Landal de OERRR Beleefkaarten. Deze zijn beschikbaar bij de receptie of hier te downloaden! De vier beschikbare versies hebben ieder een eigen thema en leren je meer over de zee, het bos, de heide of het water. Bekijk de natuur met een andere bril en ontdek hoe de dieren leven in de verschillende landschappen op onze vakantieparken.
Beleefkaart bos | Beleefkaart heide | Beleefkaart water | Beleefkaart zee 

OERRR speelnatuur

Het Avontureneiland van Landal Orveltermarke is nu officieel benoemd tot “OERRR-Speelnatuur”, door onze partner Natuurmonumenten. Op deze speelplek in de natuur met een nieuwe modderglijbaan, kunnen kinderen klimmen en klauteren, kanoën en vlotten bouwen, ravotten en mogen ze vooral ook vies worden. 

Ontdek OERRR

Word lid van OERRR en laat je kinderen de natuur ontdekken.
Voor € 1,25 per maand ontvangt je kind een welkomstcadeau en elk seizoen OERRR kaarten.

Doe mee met *OERRR*

Op al onze parken in Nederland ontdekken kinderen hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. We hebben verschillende activiteiten: 
• De natuur in met de OERRR ontdekkaarten
• Op pad met de boswachter
• De natuurontdekbox

Samen knutselen

Doe het voor de bij! Ga lekker aan de slag.

Hier voelen ze zich pas echt thuis! Pak alvast maar een leeg drinkpak..

Jij bent toch ook gastvrij? Maak de insecten blij.

We hebben veel meer toffe filmpjes! Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Boswachter Hanne vertelt

Meer weten over OERRR? Boswachter Hanne vertelt over hoe belangrijk het is voor kinderen om in de natuur te spelen en hoe dit kan bijdragen aan het behoud van de natuur in de toekomst.
Bekijk de video

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd 25 november uitgereikt in Amsterdam.
Lees verder