Ontdek de natuur met OERRR

Landal GreenParks is hoofdsponsor van OERRR. OERRR is het programma in Nederland van Natuurmonumenten gericht op kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Samen betrekken Landal GreenParks en OERRR onze jonge gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Ons doel is de liefde voor de natuur bij kinderen te vergroten en zo de natuurbeschermers voor de toekomst creëren.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd 25 november uitgereikt in Amsterdam.
Lees verder

Gratis OERRR Ontdekkaarten

Of u nu in bos, heide of op het strand loopt, er is altijd genoeg te zien en te ontdekken. Om daarbij een handje te helpen heeft OERRR Ontdekkaarten gemaakt. Deze krijgt u gratis bij de receptie van uw park. Met de Ontdekkaarten wordt het voor kinderen (en u) nóg leuker om in bladeren te zien duiken of pootje te baden in zee, want misschien zien ze wel die mestkever, of een zeester. En ze krijgen leuke tips voor verzamelen en bouwen. Er zijn OERRR Ontdekkaarten voor Zee, Bos en Heide en Water.

OERRR lidmaatschap

Word lid van OERRR en laat uw kinderen de natuur ontdekken.

Voor € 1,25 per maand ontvangt uw kind een welkomstcadeau en elk seizoen OERRR kaarten.
Kom bij OERRR

Doe mee met OERRR

Op al onze parken in Nederland ontdekken kinderen hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. We hebben verschillende activiteiten: 
• De natuur in met de OERRR ontdekkaarten
• Op pad met de boswachter
• De natuurontdekbox

Boswachter Hanne vertelt

Meer weten over OERRR? Boswachter Hanne vertelt over hoe belangrijk het is voor kinderen om in de natuur te spelen en hoe dit kan bijdragen aan het behoud van de natuur in de toekomst.
Bekijk de video