Landal en Natuurmonumenten

Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn partners sinds 2005. We voelen ons nauw verbonden met de naaste omgeving en maken ons sterk voor de natuur en de samenleving. Beleef de natuur rondom onze parken. Want: hoe meer u weet, hoe meer u ziet. En hoe meer u ziet, hoe meer u geniet en hoe meer de natuur u waard is om te behouden. Bovendien geldt: een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving! 

Ontdek de natuur

Samen betrekken Landal GreenParks en Natuurmonumenten de gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met de Natuurmonumenten-speurkaart en met excursies onder begeleiding van een boswachter. Ontdek de Nederlandse natuur met Natuurmonumenten.
Ontdek de Nederlandse natuur

Boomplantdagen

De boomplantdagen worden jaarlijks door Natuurmonumenten georganiseerd in samenwerking met Landal GreenParks. Landal doneert jaarlijks 1.000 bomen voor uitbreiding en behoud van de natuur. U kunt uw steentje bijdragen door zelf een boom te kopen, die u tijdens de Boomplantdagen kunt planten. Alle nieuwe geplante bomen samen vormen dan een nieuw bos.
Impressie Boomplantdagen 2016Impressie Boomplantdagen 2015

Natuurmonumentenvoordeel

Voordelig genieten van de natuur:
  • U ontvangt € 25 extra korting* op de actuele prijzen. 
  • De korting is ook geldig op de last minutes waarbij de bungalowhuur nooit minder dan € 99* kan zijn.
  • Voor verblijven tot 31 december 2017.
  • Landal schenkt een boom t.w.v. € 25 aan de natuur. 

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Bekijk de aanbiedingVoorwaarden