Wat een betoverend landschap!

Verken Centraal-Transdanubië: vanuit het park loopt u rechtstreeks de natuur in. Uitgestrekte heuvels, bossen en historische stadjes nodigen u uit. Wandel de berg op en geniet van het unieke uitzicht over de Donau. Voor een unieke wandelervaring zijn vele wandelroutes voor u samengesteld.

Parkarrangementen

Wandelliefhebbers bevelen ons wandelpakket ‘Puur Natuur’ aan. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Verken uw omgeving met een gedetailleerde wandelkaart en een gevulde rugzak met snacks voor onderweg. Zo wordt het heel leuk om de natuur te ontdekken!
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

Wijnregio Ászár-Neszmély
Op drie kilometer afstand van het vakantiepark vindt u het wijnhuis Hilltop, gelegen in de Hongaarse wijnregio Ászár-Neszmély. Dit wijnhuis produceert wijn van wel 40 verschillende druivensoorten. Vanaf het wijnhuis heeft u
een adembenemend uitzicht op de glooiende heuvels met wijngaarden, gelegen aan de oevers van de Donau rivier. Geniet van een heerlijk wijn met mooi uitzicht voordat u weer terug wandelt naar het vakantiepark.
Stadswandeling Boedapest
Met de stadswandeling door Boedapest gaat u samen met een gids de highlights van de stad verkennen. U steekt de Chain Bridge over en loopt tot aan de Buda heuvel en het Buda kasteel. Vanaf hier heeft u geweldig uitzicht over de stad. Ook loopt u langs de Matthias kerk en het kantoor van de Hongaarse President. In één van de oudste cake winkels is het tijd voor een koffiepauze.