Fietsen in Centraal-Transdanubië

Stap op de fiets en ga samen op ontdekkingstocht in de natuur. Langs wijngaarden, door groene dalen en gezellige stadjes. Hier kunt u neerstrijken op een terrasje voor een kop koffie met gebak. Op de mountainbike beklimt u steile hellingen en doorkruist u de bossen. Hieronder vindt u een aantal leuke fietsroutes in de regio.

Op het park

Wilt de omgeving graag per fiets verkennen? Laat uw eigen fiets thuis en kies voor het Fietsarrangement. Trek er samen op uit en ontdek de mooiste plekjes van de regio. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Fietsroutes

Boedapest Donau fietstour
Deze zes uur durende fietstocht begint in het hart van Boedapest en voert daarna langs de Donau. U ziet een aantal interessante bezienswaardigheden van de hoofdstad. Vervolgens steekt u de Donau over via een klein bruggetje. U fietst langs leuke, kleine restaurantjes en barretjes waar tijd is voor een drankje. De tocht eindigt in Szentendre, een middeleeuws dorp met kleine straatjes en pleintjes. 
Mountainbiken
Tsjechië kent zowel een vlak als heuvelachtig landschap, wat het geschikt maakt om te mountainbiken over steile hellingen. De beste mountainbike routes ontdekt u hier. Kies zelf de lengte en de moeilijkheidsgraad van de tocht!