Ontdek Hongarije

Maak kennis met de veelzijdigheid van het prachtige Hongarije. Niet ver van de historische stad Boedapest en omgeven door natuur- en wijngebieden. Het is ook dé plek voor wandelaars, fietsers en watersporters. Laat u verrassen!
  • Vlak en heuvelachtig landschap met meren
  • Wandelen, fietsen en watersporten
  • Culturele steden en bezienswaardigheden

Ontdek het zelf

Hongarije is vlak en heuvelachtig met vele meertjes waardoor dit land uitermate geschikt is voor wandelaars, fietsers en watersporters. Maar het land staat natuurlijk ook bekend om de culturele hoofdstad Boedapest, de rivier de Donau, het Balatonmeer, de pure wijnen en de indrukwekkende cultuur van het land. 
Samen eropuit

Wandelen in Hongarije

Het heuvelachtige landschap met in de omgeving vele authentieke en culturele dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Trek uw wandelschoenen aan en trek er samen of met het hele gezin op uit. Er zijn meerdere wandelroutes, variërend van 3, 10 en 15 kilometer. Komt u de omgeving te voet verkennen?
De mooiste wandelroutes

De mooiste fietsroutes

Hongarije is een echt fietsland, door het redelijk vlakke landschap met hier en daar heuvels. De fietsroutes leiden u langs wijngaarden, door groene dalen en gezellige stadjes. Op de mountainbike kunt u steile hellingen beklimmen. Na een actieve dag is het culinair genieten in het restaurant op het vakantiepark. 
Fietsen in Hongarije

Regio in Hongarije

Aanbiedingen

Kerstvakantie

Geniet van een gezellige kerst bij Landal GreenParks.

Van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park).

Oud en nieuw

Sluit samen het jaar af.

Aftellen naar het nieuwe jaar

Vanaf € 329

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park).

Bekijk alle aanbiedingen van Landal GreenParks

Alle aanbiedingen