Ik ben op zoek naar een sponsor. Kan Landal GreenParks hierbij helpen?
Bijna dagelijks ontvangen wij sponsorverzoeken. Dit kan gaan om het beschikbaar stellen van bungalows, Landal-merchandise of geld. Per jaar kiezen we een aantal vaste goede doelen waar we aan bijdragen. Voor dit jaar zijn dat o.a. Natuurmonumenten, de Vogelbescherming, Right to Play en Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manier dragen we een maatschappelijk steentje bij. Helaas kunnen wij daarom niet bijdragen aan sponsorverzoeken buiten deze goede doelen. Bekijk hier onze huidige sponsoractiviteiten.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat is de geschiedenis van Landal GreenParks?
De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren. Dat werkt en er worden meer parken in Nederland aangekocht en gebouwd. In 1965 start men met de bouw van een park in Duitsland.
Meer over de geschiedenis van Landal GreenParks Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe is de organisatie van Landal GreenParks opgebouwd?
Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. De volgende zelfstandige merken maken onderdeel uit van de groep; cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.
Meer over Landal GreenParks Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er financiele gegevens van Landal GreenParks beschikbaar?
Jaarlijks worden de officiële cijfers doorgegeven aan de Kamer van Koophandel. Daar zijn deze opvraagbaar. Enkele financiële gegevens staan op onze website vermeld.
Meer over Landal GreenParks Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik nieuws over Landal GreenParks vinden?
Je kunt nieuws over Landal GreenParks vinden via op de homepage onder het kopje 'overige'. Wanneer je je op de pagina van een specifiek park bevindt, zul je zien dat je in het linkermenu kunt kiezen voor 'parknieuws'. Hier vind je nieuwsberichten met betrekking tot dit specifieke park.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Bestaan er ook Landal GreenParks cadeaucheques?
Met de Landal GreenParks cadeaucheques kun je iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen. Of gewoon als bijdrage in de kosten van de huur. De cheques zijn er in de waardes van € 25 of € 50 en ze zijn geldig bij alle parken (m.u.v. Landal Vierwaldstättersee). Je kunt ze bestellen via 089 44 91 40. Na de betaling van de cadeaucheques ontvang je deze per post thuis. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig bij reeds betaalde boekingen. 

Jouw reservering betalen met cadeaucheques
Je dient bij het maken van je reservering aan te geven dat je een bedrag wilt betalen met een cadeaucheque. Jouw reservering met cadeaucheque kan alleen telefonisch worden gemaakt via het Contact Center, tel. 089 44 91 40. De cadeaucheques dienen bij aankomst op het park bij de receptie ingewisseld te worden.
Meer over cadeaucheques Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er stageplaatsen bij Landal GreenParks?
Regelmatig hebben wij ruimte voor MBO- en HBO-stagiaires op onze parken en kantoren. Via de link hieronder vind je meer informatie over stageplaatsen bij Landal GreenParks.
Stages bij Landal Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er vacatures bij Landal GreenParks?
Er zijn verschillende vacatures bij Landal GreenParks. Benieuwd wat we jou te bieden hebben? Kijk dan snel welke vacatures er in jouw vakgebied beschikbaar zijn en solliciteer online. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan een goede gemotiveerde brief en een CV of neem contact op met de afdeling HR van Landal GreenParks.

Werken bij Landal     Werken bij Hof van Saksen
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik de brochure van Landal GreenParks ook online vinden?
De brochure van Landal GreenParks staat boordevol informatie. Deze kun je via onderstaande link digitaal bekijken.
Bekijk de brochure Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden