Veelgestelde vragen

De situatie op de Landal parken in Europa
 • Hoe is de situatie in Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland?

  Denemarken
  Alle vakantieparken in Denemarken zijn met de nodige aanpassingen weer open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent.

  Kijk op onze maatregelen pagina voor alle genomen maatregelen op onze vakantieparken. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

  Oostenrijk
  Onze vakantieparken in Oostenrijk zijn geopend. Kijk op onze maatregelen pagina voor alle genomen maatregelen op onze vakantieparken.
  Om naar Oostenrijk te reizen heb je een geldig vaccinatiebewijs of een herstelbewijs én een negatief testbewijs nodig. Als je een boostervaccinatie hebt gehad dan heb je geen aanvullend testbewijs nodig. Een vaccinatiebewijs is geldig tot 9 maanden na de laatste vaccinatie. Vanaf 1 februari is een vaccinatiebewijs nog 6 maanden geldig. Ben je gevaccineerd met Janssen? Dan heb je een tweede boosterprik nodig om Oostenrijk te bezoeken.

  Zwitserland
  Alle vakantieparken in Zwitserland zijn met de nodige aanpassingen open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan je gewend bent.

  Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

 • Hoe is de situatie in Nederland, België en Duitsland?

  Nederland
  Alle parken in Nederland zijn geopend. Je bent van harte welkom op een van onze parken.

  Kijk op onze maatregelenpagina voor de laatste updates. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we naar onze Zorgeloos boeken pagina.

  België
  Alle parken in België zijn geopend. Je bent van harte welkom op een van onze parken.

  Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal je vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent. Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Kijk op onze maatregelen pagina voor de laatste updates.

  Kijk op de website van Nederland Wereldwijd voor het actuele reisadvies voor je gewenste aankomstdatum. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

  Duitsland
  Onze vakantieparken in Duitsland zijn geopend.

  Registratieplicht: Reizigers die afgelopen 10 dagen in een hoogrisicogebied zijn geweest, moeten het inreisformulier invullen voor aankomst in Duitsland. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. Nederland en België zijn op dit moment een hoogrisicogebied.

  Bewijzen: Reizigers ouder dan 12 jaar moeten een vaccinatiebewijs of bewijs dat je al eerder corona hebt gehad bij zich hebben.

  Quarantaineverplichting: Voor alle reizigers die in een hoogrisicogebied zijn geweest geldt een quarantaineveplichting van 10 dagen in een hiervoor geschikte accommodatie. Op Landal Winterberg en Landal Dwergter Sand is het niet toegestaan om in een accommodatie op het park in quarantaine te gaan.

  Beëindigen quarantaine: Wanneer je in een hoogrisicogebied bent geweest, kun je de quarantaine meteen beëindigen wanneer je een vaccinatiebewijs of bewijs dat je al eerder corona hebt gehad upload bij je inreisformulier. Heb je hier geen bewijs van? Dan kun je na 5 dagen op of rond het park een nieuwe test doen en de negatieve uitslag hiervan uploaden om te quarantaine te beëindigen. Voor kinderen onder de 12 wordt de quarantaine ook zonder test na 5 dagen beëindigd.

  Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (de laatste vaccinatie moet minimaal twee weken geleden zijn) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen en maximaal 3 maanden na een positieve PCR-test) nodig. Daarnaast heb je, als je nog geen booster gehad hebt, op de meeste parken aanvullend een negatief testbewijs nodig. Hier is de 2G+-regeling van kracht. Bekijk op de parkpagina van het park vanaf welke leeftijd een bewijs nodig is, hoelang je test geldig is en of het nodig is om tijdens je verblijf te testen. Zonder geldig bewijs kun je jouw accommodatie niet betreden.    

  Het kan zijn dat je tijdens je verblijf nog testbewijzen nodig hebt. In de buurt van alle Duitse vakantieparken bevinden zich testlocaties. Meer informatie hierover vind je op de parkpagina van het park dat je op het oog hebt of in de Landal GreenParks App.  Het kan zijn dat je moet betalen voor de test. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

 • Hoe is de situatie in Groot-Brittannië?

  Onze parken in Groot-Brittannië zijn geopend. Voor toegang tot Groot-Brittannië heb je een bewijs van een volledige vaccinatie nodig. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen op één van onze parken! 

  Op onze Zorgeloos boeken-pagina vind je meer informatie over onze speciale corona-omboekflexibiliteit. 

 • Hoe is de situatie in Tsjechië en Hongarije?

  Tsjechie
  Ons park Landal Marina Lipno is geopend. Houd bij een vakantie naar Tsjechië rekening met de volgende reisrestricties. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

  Om in te checken heb je een negatieve PCR-test nodig (maximaal 72 oud). Reizigers die volledig gevaccineerd zijn en een boosterprik hebben gekregen en jonger dan 18 die volledig zijn gevaccineerd (boosterprik niet vereist) zijn hiervan uitgezonderd. 
  Je moet een inreisformulier invullen om  naar Tsjechië te reizen. 

  Hongarije
  Ons vakantiepark Landal Residence Duna is geopend. Houd bij een vakantie naar Hongarije rekening met de volgende reisrestricties. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.