Veelgestelde vragen

Parkinformatie - Faciliteiten
 • Zijn de zwembaden geopend?

  We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Vergeet niet vooraf te reserveren via de Landal-app. Kies voor ‘Op het park’ en ga vervolgens naar ‘Reserveren’. Ook vind je hier de openingstijden. Bekijk op onze maatregelen pagina hoe een bezoek aan het zwembad eruit zal zien. 

  Doordat we een maximaal aantal personen per keer mogen toelaten in onze zwembaden, kunnen we helaas niet garanderen dat je tijdens je verblijf kan zwemmen. Maar we hopen natuurlijk iedereen deze kans te kunnen geven! 

   

   

 • Zijn de parken open voor dagrecreatie?

  Nee, helaas is dagrecreatie nog niet mogelijk.

 • Is Bollo op het park aanwezig?

  Bollo staat te trappelen om alle activiteiten weer te doen, maar wel op afstand. Ook leest Bollo weer verhaaltjes voor en mag je Bollo weer een high-five geven. Ook kunnen kids weer meeswingen in de Bollo-Disco. Bollo knuffelen kan helaas nog even niet. 

 • Zijn de restaurants op de Nederlandse parken geopend?

  Goed nieuws: onze terrassen zijn weer open! Tussen 06.00 - 22.00 uur  ben je welkom voor een hapje en drankje. Geniet met het mooie weer buiten. Ook ben je binnen in onze restaurants weer welkom! Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Eet smakelijk! 

   

 • Welke faciliteiten op parken zijn open?

  Op de parken kun je een Fun & Entertainment pick-up point vinden. Hier kun je inschrijvingen en betalingen regelen voor activiteiten en faciliteiten. Ook kun je hier knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond de bungalow te gebruiken. De Bollo Club is weer open voor kinderen t/m 12 jaar. Er kunnen maximaal 50 kinderen tegelijk in de Bollo Club en vooraf vragen we je om een reservering te maken. Ouders kunnen kinderen halen en brengen, maar mogen helaas niet mee naar binnen.
   
  Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen van maximaal 30 personen. Ook de bowlingbanen, indoorspeelparadijzen, de dierenweides en de sauna’s en zonnebanken zijn weer open. Sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is. Er is dus weer veel mogelijk op onze parken! Bekijk op onze speciale maatregelen pagina voor meer informatie.