Kan ik annuleren bij een positieve coronatest / quarantaineplicht van het gezin op het moment van vertrek?
De kosten worden gedekt als je positief getest bent op corona. Dit geldt als je jouw annuleringsverzekering afsluit bij Europ Assistance via Landal. Heb je geen verzekering via Landal afgesloten? Bekijk dan de voorwaarden van de annuleringsverzekering die je hebt afgesloten. Heb je jouw verblijf 14 dagen of korter geleden geboekt en is je aankomst niet binnen 30 dagen? Dan kun je jouw verblijf nog kosteloos annuleren. Log in op je account om je verblijf te annuleren.  
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer kan ik omboeken? Hebben wij je vraag hiermee beantwoord? Hoe verplaats of annuleer ik mijn verblijf?
In sommige gevallen is het mogelijk om jouw verblijf om te boeken. Bekijk hoe je flexibel kunt omboeken. Is het mogelijke en wil je omboeken? Neem dan telefonisch contact op met het Contact Center via 0900-8842.

Annuleren
Wil je jouw geplande verblijf liever annuleren? Dat kan eenvoudig via je account. Log in en selecteer de boeking die je wilt annuleren.In je account zie je ook direct terug of er kosten zijn verbonden aan je annulering. Bekijk onze annuleringsvoorwaarden. We raden je altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bekijk onze flexibele annuleringsvoorwaarden voor Landal Ski Life- Gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst en 100% geld terug.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden