Veelgestelde vragen

Verblijf
 • Kan ik mijn elektrische auto op het park opladen?

  Op de meeste parken bevindt zich een laadpaal, waar twee auto’s tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Bekijk onder het kopje ‘praktisch’ op de parkpagina van het betreffende park om erachter te komen of er bij jouw geboekte verblijf een laadpaal aanwezig is. 

 • Wat zijn de aankomsttijden en verblijfslengtes bij Landal GreenParks?

  Een verblijf bij Landal GreenParks heeft de volgende lengtes:

  Soort verblijf  Lengte 
  Weekendverblijf  Een weekend begint vrijdag 16.00 uur* en eindigt maandag 10.30 uur (3 nachten) 
  Midweekverblijf  Een midweek begint maandag 16.00 uur* en eindigt vrijdag 10.30 uur (4 nachten) 
  Weekverblijf   Een week loopt van vrijdag** 16.00 uur* tot vrijdag 10.30 uur (7 nachten) 
  of van maandag** 16.00 uur* tot maandag 10.30 uur (7 nachten) 
  1,5 weeksverblijf  Dit verblijf loopt van vrijdag 16.00 uur* tot maandag 10.30 uur (10 nachten)
  of van maandag 16.00 uur* tot vrijdag 10.30 uur (11 nachten) 
  2 weeksverblijf   Dit verblijf loopt van vrijdag 16.00 uur* tot vrijdag 10.30 uur (14 nachten) 
  of van maandag 16.00 uur* tot maandag 10.30 uur (14 nachten) 
  Campingplaats
  Een campingplaats kun je vanaf 13.00 uur betrekken en op de vertrekdag dien je de plaats vóór 12.00 uur vrijgemaakt te hebben.***

  De openingstijden van de receptie zijn per park en per periode verschillend. Kijk bij het betreffende park op de pagina 'praktische info' om te zien tot hoe laat je kunt aankomen. Faciliteiten (zoals het zwembad) kun je meestal op de aankomstdag vanaf 10.00 uur gebruiken. Ook op de dag van je vertrek zijn deze nog de hele dag voor beschikbaar.

  Op een groot aantal parken is het ook mogelijk om een afwijkend verblijf te reserveren. Dit is m.u.v. vakanties en feestdagen mogelijk en op basis van beschikbaarheid. Een afwijkend verblijf kun je telefonisch reserveren via het Contact Center, tel. 089 44 91 40.

  * Op een aantal parken, waaronder parken in Denemarken kun je na 15.00 uur in jouw accommodatie.
  ** In de vakantieparken in Oostenrijk en Zwitserland duurt een week in het hoogseizoen van zaterdag 15:00 uur tot zaterdag 10:30 uur.
  *** Tegen betaling kun je tot 18.00 uur op jouw campingplaats blijven, mits deze nog niet opnieuw verhuurd is. Informeer hiernaar op de dag van vertrek voor 12.00 uur.

 • Met hoeveel personen kan ik gebruik maken van de accommodatie?

  In de omschrijving van de accommodatie staat aangegeven voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. Dit aantal komt overeen met het aantal beschikbare bedden in de accommodatie en is het maximaal aantal toegestane personen. Vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk meer personen te accepteren. Er kunnen dus geen extra bedden/kampeerbedden/luchtbedden in de accommodatie bijgeplaatst worden. 

  In de accommodaties wordt een kind onder de 3 jaar wel als extra persoon geaccepteerd (tenzij anders aangegeven). Het kind kan dan in een kinderbedje slapen. Er is slechts één kindje in een kinderbedje toegestaan per accommodatie (tenzij anders aangegeven).

 • Ik wil graag tijdens mijn verblijf visite ontvangen. Is dit mogelijk?

  Het is mogelijk om tijdens je verblijf visite in de accommodatie te ontvangen. Voor bezoek ontvangen op een vakantiepark gelden dezelfde richtlijnen als voor bezoek ontvangen in een thuissituatie. Houdt altijd 1,5 meter afstand met personen van buiten je huishouden. Voor de visite worden de kosten van het bedlinnen en de toeristenbelasting in rekening gebracht.

 • Is het ook mogelijk om mijn verblijf te verlengen?

  Afhankelijk van beschikbaarheid kun je jouw verblijf verlengen. Dit kan ter plekke op het park of voor aankomst telefonisch via het Contact Center, tel. 089 44 91 40.

 • Wordt er op de parken een borgsom gevraagd bij aankomst?

  Het park is gerechtigd om een borgsom te vragen van maximaal € 500. In de meeste gevallen zul je hier van te voren van op de hoogte worden gesteld door het park. Dit staat tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden. Wanneer je vooraf wenst te weten of er een borgsom gevraagd wordt, adviseren wij je om contact op te nemen met de parkreceptie.