Mag uw huisdier mee?

Per bungalow zijn één of twee huisdieren toegestaan. Wanneer u uw huisdier mee wilt brengen, dient u dit bij uw reservering aan te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht , gekooide dieren zijn gratis. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal bungalows voor huisdieren beschikbaar is. Voor losloopgebieden bekijkt u het overzicht.

Speciaal voor uw viervoeter

Op Landal Twenhaarsveld, Wirfttal, Beach Resort Ooghduyne, MiggelenbergDwergter SandSalztal ParadiesHochwald, ColdenhoveVillage l'Eau d'HeureDarwin ForestRabbit HillHeideheuvelOrveltermarke en Stroombroek zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.
Hondenbungalows

Liever een huisdiervrije vakantie?

Als u liever op een huisdiervrij park verblijft, kunt u terecht op de huisdiervrije parken Landal Vitamaris op Schiermonnikoog en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Daarnaast zijn er huisdiervrije accommodaties op ieder park. Hierin zijn huisdieren niet toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal en u kunt deze met voorkeur reserveren.

Uw hond voelt zich ook thuis

Op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfttal viert u vakantie in een hondenbungalow, waar hond en baasje zich direct thuis voelen. De tuin is omheind, de hondenmand en bench staan klaar en de woning ligt vlakbij de uitgang naar het bos. Er zijn extra faciliteiten zoals een warme hondendouche, een hondenmenu in het restaurant, een zwemplaats en een losloopveld. In de prachtige omgeving neemt u uw viervoeter mee voor een wandeling.
Bekijk de hondenbungalows