Mag uw huisdier mee?

Per bungalow zijn één of twee huisdieren toegestaan. Wanneer u uw huisdier mee wilt brengen, dient u dit bij uw reservering aan te geven. De toeslag voor uw hond of kat is € 5,50 per nacht, gekooide dieren zijn gratis. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal bungalows voor huisdieren beschikbaar is. Voor losloopgebieden bekijkt u het overzicht.

Speciaal voor uw viervoeter

Op Landal Twenhaarsveld, Landal Wirfttal, Landal Salztal Paradies en Landal Hochwald zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.
Hondenbungalows

Liever een huisdiervrije vakantie?

Als u liever op een huisdiervrij park verblijft, kunt u terecht op de huisdiervrije parken Landal Vitamaris op Schiermonnikoog en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Daarnaast zijn er huisdiervrije accommodaties op ieder park. Hierin zijn huisdieren niet toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal en u kunt deze met voorkeur reserveren.