nu vanaf €929*

Zomervakantie

Boek nu in binnen- of buitenland
Van 1 juli tot 4 september 2022
Direct boeken

Boek nu jouw unieke zomeravontuur

Struinen over het strand, heerlijk wandelen door het bos of op de e-bike de bergen in. Waar je deze zomer ook naar toe gaat, geniet van de omgeving, het uitzicht en het lekkere weer. Van fietsverhuur tot barbecue mogelijkheden, in en om jouw accommodatie ben je van alle gemakken voorzien. De faciliteiten op onze vakantieparken zorgen voor een extra cormfortabel verblijf. Van (overdekt) zwembad tot indoorspeelparadijs.

Boek jouw zomeravontuur met aankomst tot 4 september 2022.

  Een impressie van de activiteiten in de vakantie

  Bollo’s Picknick

  Ga samen met het Fun Entertainment-team op pad met een goedgevulde picknickmand in de hand, strijk neer op een zonnig plekje en geniet van al het lekkers. Bollo schuift gezellig aan voor een knuffel en een dansje. Eet smakelijk!

  Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

  Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

  Modderfestijn

  Een van de leukste dingen om te doen is toch wel kliederen met modder. Een beetje water, zand en aarde, roeren en kneden maar. De kinderen leven zich helemaal uit bij het modderfestijn: hoe viezer, hoe beter!

  Activiteitenprogramma

  Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden op het park waar jij verblijft? Bekijk het programma vanaf twee weken voor je verblijf in de Landal GreenParks App.

  Jouw zomeravontuur bij Landal

  In binnen- of buitenland

  Zeeland
  België
  Duitsland
  Oostenrijk
  Zwitserland

  Het ultieme vakantiegevoel

  Waterpret

  In het (subtropisch) zwemparadijs
  Sjees van de glijbanen, dein mee in het golfslagbad en geniet van de subtropische temperaturen. Waterpret voor iedereen in onze zwemparadijzen!

  Indoorspeelparadijs

  Minder weer, meer speelpret!
  Van ballenbad tot glijbanen en klimtoestellen. Op frissere dagen biedt het indoorspeelparadijs eindeloos speelplezier!

  Samen uit eten

  Op het terras of binnen
  We staan voor je klaar om de lekkerste gerechten op te dienen. Neem plaats op het terras of binnen in het parkrestaurant en laat je verrassen door de chefkok.

  Zorgeloos boeken bij Landal

  Zorgeloos boeken bij Landal

  Zoek & boek jouw zomerverblijf
  Land of regio
  Selecteer verblijfsduur
  vr 2 jul 2021
  Selecteer aankomstdatum