Paasvakantie

Van 31 maart tot 17 april 2023
Boek je verblijf

Paasontbijt midden in de natuur

Wakker worden in je accommodatie, eieren zoeken met de kinderen en genieten van ontbijtje. Alles op jouw eigen tempo, samen met het gezin. Geniet van de paasvakantie en kom tot rust in een prachtige omgeving. 
    • Comfortabele accommodaties
    • Rust en ruimte midden in de natuur
    • Boeken met vertrouwen

    Boek nu jouw verblijf met aankomst in de periode van 31 maart tot 17 april 2023.

Een impressie van de activiteiten in de vakantie

Zoek het Gouden Paasei

Speurneuzen opgelet! Ga op zoek naar het Gouden Paasei dat ergens op het park is verstopt. Ben jij de gelukkige vinder? Dan wacht er een leuke verrassing!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Modderfestijn

Een van de leukste dingen om te doen is toch wel kliederen met modder. Een beetje water, zand en aarde, roeren en kneden maar. De kinderen leven zich helemaal uit bij het modderfestijn: hoe viezer, hoe beter!

Activiteitenprogramma

Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden op het park waar jij verblijft? Bekijk het programma vanaf twee weken voor je verblijf in de Landal GreenParks App.

Comfortabel verblijf

Tussen de bomen

De vogeltjes fluiten je wakker in de vroege ochtend. Na een stevig ontbijt trek je erop uit. Al wandelend of fietsend, door het bos en over de heidevelden. Genieten!

Luxe verblijf

Kies voor een luxe of extra luxe accommodatie en maak het jezelf comfortabel tijdens jouw verblijf. Van luxe boxsprings tot prive sauna of luxe bubbelbad. Genieten!

In Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland
Wakker worden in je vakantiehuis in de bergen en na een stevig ontbijt direct de piste op! Van materiaalhuur tot skilessen en van zwembad tot parkrestaurant. Aan alles is gedacht voor jouw wintersport. 

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Zoek & boek jouw paasweekend
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum