Geniet van een verblijf bij Landal GreenParks

De gezelligste periode van het jaar sluit u af tijdens Oud en Nieuw bij Landal GreenParks. Smul met familie en vrienden van zelfgemaakte oliebollen en tel samen af naar het nieuwe jaar met de (kinder)champagne in de hand. Boek nu uw verblijf tijdens Oud en Nieuw 2020/2021 en wees verzekerd van de beste plek.
  • Ruim 90 vakantieparken in de natuur
  • Sfeervolle accommodaties (tot 32 personen)
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Oud en Nieuw 2020/2021 bij Landal GreenParks

Onze accommodaties

Voel je thuis bij Landal! Onze basis accommodatie is een perfecte uitvalsbasis. Maar wie wat extra's wil boekt de Comfort, Luxe of Extra Luxe accommodatie. Of verblijf met de hele familie of vriendengroep in een ruimte bungalow tot 32 personen.

Een knalvrij oud en nieuw

Bent u geen liefhebber van vuurwerk? Of schieten uw huisdieren in de stress tijdens oud en nieuw? Sluit het jaar dan af zonder knallen met een gezellig verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken. De enige knallen zullen die van champagnekurken zijn!

Rust, ruimte en natuur

Of u nou kiest voor een vakantie aan de kust, in de bergen of het bos: op één van onze 90 vakantieparken komt u helemaal tot rust. Verken samen de omgeving op de fiets of te voet. Ook de kids vervelen zich geen moment: zij leven zich uit in het klimbos.

Beleef Oud en Nieuw 2020/2021 bij Landal GreenParks

Ontdek onze vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Fun en Entertainment

Het hele jaar door organiseert ons Fun en Entertainment-team de leukste activiteiten. Bak koekjes of maak een winterwandeling samen met de boswachter. Of ga vogelhuisjes en vetbollen maken en rooster marshmallows bij het warme kampvuur. Er is genoeg te doen!
De leukste activiteiten

Boek uw verblijf tijdens Oud & Nieuw bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum