Beleef het ultieme kerstgevoel

Een maand vol feestdagen om samen met familie en vrienden te vieren. Geniet op onze vakantieparken van de sfeervolle kerstverlichting, de heerlijke dennengeur en tal van leuke Kerstactiviteiten. Ga bijvoorbeeld samen marshmallows bakken boven het kampvuur en loop mee met de midwinterlichtjestocht. Of kies voor een verblijf tijdens oud & nieuw en proost samen op het nieuwe jaar.
    • Speciale Kerstactiviteiten voor jong & oud
    • Gezellig met z'n allen een avondje gourmetten
    • Sfeervolle kerstmarkten bezoeken in de omgeving
    • Binnen- en buitenfaciliteiten: zwembad, indoorspeelparadijs, restaurants en meer.

    Voorwaarden

De mooiste winterse momenten

De leukste kerstactiviteiten

Versier een eigen lampion, loop mee met de bijzondere midwinterlichtjestocht en laat de kids een kerstsok knutselen. Tijdens de kerstvakantie zijn er op onze parken talloze extra activiteiten te doen.

Subtropisch zwemplezier

Zwem in het golfslagbad, roetsj van de glijbanen of kom tot rust in de whirlpool. Van actie tot ontspanning: op één van onze vakantieparken met subtropisch zwemparadijs is waterpret gegarandeerd.

Een knalvrij oud en nieuw

Bent u geen liefhebber van vuurwerk? Of schieten uw huisdieren in de stress tijdens oud en nieuw? Sluit het jaar dan af zonder knallen met een gezellig verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken. De enige knallen zullen die van champagnekurken zijn!

Boek uw kerstvakantie bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
vr 20 dec 2019
Selecteer aankomstdatum