Kerst en nieuwjaar in een vakantiehuis

Van skivakantie in de bergen tot winters wandelen in de bossen in eigen land. Welke bestemming je ook kiest, de kerstvakantie beleef je samen. Neem de tijd voor een skiles, een middagje wellness of een spelletjesavond met het gezin voor de open haard in jouw comfortabele accommodatie. Profiteer van de faciliteiten en de lokale lekkernijen in het parkrestaurant.
     

Een impressie van de activiteiten in de vakantie

Kerstkoekjes bakken

De kerstvakantie is begonnen en wat is er leuker dan zelfgemaakte kerstkoekjes eten? Samen maken, kneden en vormen we het beslag. Dus handen uit de mouwen en bakken maar. Als dat geen smullen wordt!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

OERRR: Vogelhuisje maken

Welke vogels fluiten daar? En waar slapen deze vogels eigenlijk? In een vogelhuisje natuurlijk! Doe mee en timmer je eigen vogelhuisje. Leuk om straks thuis op te hangen, in de tuin of op het balkon. En dan maar afwachten wat voor vogel erin komt wonen!

Activiteitenprogramma

Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden op het park waar jij verblijft? Bekijk het programma vanaf twee weken voor je verblijf in de Landal GreenParks App.

Samen eropuit

In Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland
Wakker worden in je vakantiehuis in de bergen en na een stevig ontbijt direct de piste op! Van materiaalhuur tot skilessen en van zwembad tot parkrestaurant. Aan alles is gedacht voor jouw wintersport. 

Comfortabele accommodaties

Onze accommodaties voelen als thuis en liggen midden in de natuur. De basis accommodatie is een heerlijke plek om te verblijven. En voor wat extra’s boek je een Comfort, Luxe of Extra Luxe verblijf.

Kinderactiviteiten

Bak marshmallows rond het kampvuur, wandel mee in de midwinterlichtjestocht en speel de familie kerstbingo! Samen beleef je een kerstverblijf volop activiteiten. Bekijk het aanbod per park in de Landal app twee weken voor aankomst.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Zoek & boek jouw kerstverblijf
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
vr 23 dec 2022
Selecteer aankomstdatum