Doggy days wederom bij Landal GreenParks

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2020 zal het hondenfestijn doggy days plaatsvinden op het hondvriendelijke Landal Twenhaarsveld in Overijssel (Nederland). Doggy days is het meerdaagse hondenevenement van Nederland en een heerlijk weekendje weg met je hond(en). Leer samen met je hond meer over bijvoorbeeld hondentraining, vachtverzorging, hersenwerk, opvoeding en hondensport -en spel.

Speciaal verblijfsarrangement

Boek nu voor doggy days 2020:

  • Event alleen toegankelijk in combinatie met speciaal verblijfsarrangement;
  • Het arrangement is al te boeken vanaf € 379* per accommodatie;
  • Alle workshops en andere activiteiten zijn gratis te bezoeken;
  • Bij aanvang een goed gevulde doggy bag;
  • Reserveer direct
VoorwaardenSpelregels

Workshops en meer

Bij doggy days staan de hond en het baasje centraal. Het houden van honden, hondentraining en hondensport wordt door ons team van hondenprofessionals uitgelegd, voorgedaan en geleerd. Het is een (inter)actief weekendje weg voor hond en baas; doe mee aan de cursussen, workshops, presentaties en gezamenlijke wandelingen. Daarnaast krijgt u advies over het welzijn van uw trouwe viervoeter. Een heerlijk leerzaam feest voor hond en baas!
Bekijk een selectie

Honden welkom

Honden zijn bij Landal GreenParks beslist niet alleen op de doggy days welkom. Veel parken zijn toegankelijk voor uw trouwe viervoeter. Zo zijn er speciale hondenaccommodaties en hebben wij vuurwerkvrije parken. 
Bekijk de hondenaccommodaties