De Bollo-app is vernieuwd

Naast de Bollo tv-serie heeft Bollo ook zijn eigen spelletjesapp. In de gratis app gaan kinderen samen met Bollo en zijn vriendjes op ontdekkingsreis naar het bos, het strand of de bergen en beleven samen avonturen. Naast deze drie werelden heeft de Bollo-app nu ook zijn eigen spellenwereld. Hierin staan twee kinderspelletjes, namelijk Egeltje Prik en Memory. Download de Bollo-app nu in de of via 

Speel Egeltje Prik

Met Egeltje Prik klik je op Bollo en zijn vriendjes die uit de grond omhoog komen. Maar pas op voor Egeltje, want die prikt. In het spelletje zijn er drie levens, na de derde keer dat er op Egeltje is geprikt, kan het spelletje opnieuw gespeeld worden.

Zoek dezelfde speeltjes met Memory

Vind de juiste speeltjes bij elkaar, onder de emmertjes zijn bijvoorbeeld schepjes, duikbrillen en zonnebrand verstopt. Klik op de emmertjes en zie wat eronder verstopt zit.

Nieuw seizoen van de Bollo tv-serie

In de Bollo-app zijn ook de afleveringen van De avonturen van Bollo te zien. Seizoen 1 is te zien in de spelletjesapp voor iPhone, Android en tablet. In samenwerking met RTL Telekids heeft Landal een tv-serie rondom de vrolijke beer gemaakt. Seizoen 2 is gestart. Alle twaalf afleveringen zijn een dag na uitzending op RTL Telekids in de Bollo-app te zien. Voor de afleveringen is een internetverbinding nodig.