Sport en spel

Volop vertier voor jong en oud. Stoer op een surfboard, luxueus vertoeven op een sloep of de eerste zeilles van de kids. Er is zo veel meer te doen naast de onbegrensde watersportmogelijkheden. De hele dag genieten aan het water en vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger.

Zo veel te doen

Sport en spel
  • Recreatiestrand
  • Bootverhuur
  • Trailerhelling

Watersportmogelijkheden

Welkom in het paradijs met onbegrensde watersportmogelijkheden: zeilen, surfen, sloep varen en kanoën. Relaxen voor u en ravotten voor de kids op het recreatiestrand. Uw accommodatie ligt aan het water, daar kunt u de hengel uitgooien of ontspannen op uw terras. Genieten op en rondom het Sneekermeer.

Vissen

Visfanaten opgelet! Haal een visvergunning bij de receptie. Dan kunt u onbezorgd vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger of terras. Gooi de hengel uit en ontspan aan het water. U kunt uw favoriete hobby eindeloos beoefenen tijdens de vakantie. Heeft u al beet?

Tip: huur een boot

Vanuit Terherne kunt u alle kanten op om de Friese meren te ontdekken. Gelegen midden in het merengebied staat watersport centraal. Kies voor een zeilboot, kano, motorboot of luxe sloep. Maak uw hoofd even helemaal leeg op het water en kom tot rust. Aarzel geen moment en huur een boot tijdens uw vakantie.

Let op: wegens onderhoud aan de ophaalbrug op ons park, kunnen alleen boten met een maximale hoogte van 1.80 meter gebruik maken van deze brug. Het onderhoud duurt tot ongeveer februari 2022. Onze excuses voor het ongemak.
Bootverhuur Terherne