Wandelen en fietsen

Wakker worden... De zon schijnt! Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim naar de top van de toren, het uitzicht is het zeker waard. De natuur van Texel is verrassend veelzijdig, perfect voor een stevige wandeling.

Wandelen

Maak u klaar voor een actieve dag in de frisse buitenlucht. Vanuit uw villa wandelt u zo de duinen en de bossen in. Maak een heerlijke strandwandeling of volg de gemarkeerde routes die overal op Texel te vinden zijn. In het eeuwenoude De Eierlandse Duinen kunt u eindeloos ronddwalen. Spot als eerste de velduilen die in dit gebied broeden. Wandel ook eens langs de receptie en kom meer te weten over wandeltochten op Texel.

Fietsen

Stap op de fiets en geniet met de haren in de wind van het groen om u heen.
Na een korte fietstocht bent u op het strand, waar u heerlijk tot rust komt.
Maak een fietstocht naar natuurgebied De Muy en ontdek onderweg waarom Texel het vogeleiland wordt genoemd. Fietsend door de duinen naar het
Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora, waarna u de dag afsluit op het terras in één vande gezellige dorpjes. Verken de vele kanten van dit Waddeneiland.

Fietsverhuur

Met de fiets komt u op de mooiste plekjes van Texel en bent u lekker actief bezig. De mooiste fietsroutes zijn al voor u uitgestippeld. Een fiets huurt u gemakkelijk bij Fiets Inn Texel, op loopafstand vanaf het park te vinden. Wilt u verzekerd zijn van een fiets? Reserveer dan vooraf online.