Sport en spel

Voor de binnenblijvers en buitensporters, zowel actief en ontspannen, er is zoveel te doen. De natuur in en de omgeving ontdekken, of gezellig in het stadspark minigolfen en ’s avonds een tennistafeltoernooi op het park met de hele familie!

Sportieve uitdagingen

Sport en spel
  • Jeu-de-boulesbaan
  • Tennisbaan (circa 1,5 km)
  • Schaatsbaan (tegen betaling)
    • Beperkte openingstijden in het hoogseizoen
  • Tafeltennistafel (binnen)
  • Spellenverhuur
  • Excursies
  • Natuurbelevingspad
  • Fitnessruimte (tegen betaling)
 

Fitnessen en nog veel meer!

Op het park vind je een sport- en vrijetijdscentrum waar je kunt fitnessen en nog veel meer! Van oktober tot april is er zelfs een ijsbaan. Als gast van Landal Salztal Paradies krijg je korting op de toegangsprijs. De ijsbaan is niet rolstoeltoegankelijk. De kids vermaken zich in indoorspeelparadijs Regenbogenland, ze vinden het geweldig!

Fun & Entertainment

Het Fun & Entertainment-team van Landal Salztal Paradies staat te popelen om leuke activiteiten met jullie te ondernemen. Op de speeltuin wordt onder meer een gevarieerd sportprogramma aangeboden. Beleef samen de leukste avonturen!

Trappelen op het water

Het indrukwekkende berglandschap Harz kenmerkt zich door bergmeren en diep uitgesleten ravijnachtige dalen met bergbeken, watervallen en stuwmeren. De ideale locatie om het water op te gaan! Huur een bootje of trappel op het water met een waterfiets. In de zomer kunt u hier ook heerlijk zwemmen in natuurlijk water. Neem een duik in het UNESCO Oberharzer meer. Volop waterpret.

Klimmen in de omgeving

In Bad Harzburg vindt u één van de grootste klimparken in de Harz, het Skyrope klimpark. Beginnende en ervaren klimmers, voor iedereen is het hier een avontuur om steeds weer hogerop te komen. Op een hoogte van 10 meter baant u zich een weg door bomen, planken en netten. De vele obstakels maken het klimpark een echte uitdaging, zeker een bezoekje waard!

Clip ’n Climb - Ravensburger Basecamp

In de klimarena vind je 26 kleurrijke en avontuurlijke klimelementen voor elk niveau. Alle leeftijdsgroepen vanaf 4 jaar zijn welkom, je kunt de moeilijkheidsgraad zelf bepalen. Klimplezier en sensatie voor het hele gezin! Het bijzondere hoogtepunt: Landal-gasten ontvangen 30 minuten gratis klimplezier tegen het normale tarief.
Meer informatie