Wandelen en fietsen

In Zeeland word je omringd door water, duinen en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen ligt om de hoek, maar ook Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied.

Wandelen

Vanuit jouw bungalow zo de natuur in, je kunt alle kanten op. Beklim de Zeepeduinen, ga vogels spotten in Boswachterij Westerschouwen en maak een heerlijke strandwandeling langs de Zeeuwse kust. Of verken het gezellige dorp Burgh-Haamstede en breng een bezoek aan de vuurtoren 'Westerlicht' en de bekende Plompetoren.

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in het Zeeuwse landschap. Fiets door de bossen van Boswachterij Westerschouwen, over de vele dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en langs de Oosterschelde. Eén ding is zeker, je komt telkens weer bij het water uit. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken je rondje compleet. Met het knooppuntennetwerk stippelt je jouw eigen fietstocht uit, zo kies je de punten waar je langs komt en maak je de route zo lang als je wilt. Makkelijk en leuk voor jong en oud.

Tip: fietsverhuur

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen om tijdens jouw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Resort Haamstede is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters, e-bikes en meer. We maken het je graag gemakkelijk!