Wandelen en fietsen

Limburg ontwaakt, een nieuwe dag begint. Duik de natuur in en geniet van prachtige vergezichten. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park en ontdek de natuurrijke omgeving. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitstapje. Op Landal Reevallis omringt u zich door heuvels, ga er samen op uit!

Beklim de heuvels

Wandel vanuit uw accommodatie zo het glooiende landschap in en beklim de heuvels om u heen. Actief vermaak of een ontspannen moment in de natuur. Het hellingspercentage van de heuvels loopt op tot 15%, voor een fietstocht in de natuurrijke omgeving is een goede conditie nodig. Met de verschillende wandel- en fietsroutes verkent u veelzijdig Limburg.

Wandelen

Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van het groen om u heen. De prachtige vergezichten geven een echt vakantiegevoel. Volledig ontspannen wandelen in de Vijlenerbossen of over de heuvels. Naast al het natuurschoon omringt u zich door veel gezellige steden. Beklim de Dom in historisch Aken, ontdek Spa of ga voor een stadswandeling in Maastricht.

Fietsen

Gaat u de uitdaging aan? Stap dan op de fiets en beklim de heuvelachtige omgeving van Landal Reevallis. Volg één van de fietstochten en geniet van het uitzicht. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit en maakt u de route zo lang of kort als u wenst. Voor de actievelingen is het grotbiken een aanrader, hierbij ontdekt u de Limburgse grotten op een mountainbike. Trek de natuur in of fiets naar gezellig Vaals om een terrasje te pakken.

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op
het park kunt u namelijk dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes. Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden. Tussendoor kunt u een
stop maken voor een lekker stuk Limburgse vlaai.