Kids

Op Landal PUUR Exloo is er genoeg te beleven voor de kinderen. De kleintjes gaan op avontuur in de Ukkepuk speeltuin of speelweide. De grotere kids proberen een hole-in-one te slaan op de minigolfbaan. Ben je een echte waaghals? Stap dan op je crossfiets, race naar de pumptrack toe en doe een paar stoere kunstjes! Daarnaast kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de GameBox die klaar ligt in het vakantiehuis! Deze GameBox bestaat uit diverse spelletjes. Dit zorgt voor eindeloos speelplezier!

Pumptrack

Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Je maakt snelheid door op het juiste moment je gewicht te gebruiken. Na een beetje oefening kun je de rond zonder af te zetten of bij te trappen. Het rijden is dus relatief eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. De pumptrack geeft een natuurlijke ‘kick’, bij jong en oud.

De baan is geschikt voor crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, inline-skates, longboards en skateboards. Dus eigenlijk voor alle fiets- en skatesporten. De fiets- en skatematerialen dienen zelf meegenomen te worden.

!Let op: Helm verplicht – Gebruik van baan altijd op eigen risico, geen constant toezicht aanwezig.

GameBox

De Gamebox is een unieke verzameling van sport- en spelmaterialen. Het is uniek in Europa en het enige vakantiepark dat alle gasten “gratis” voorziet van tennisrackets en ballen – badmintonrackets en shuttles – tafeltennisbadjes met ping pong balletjes, frisbee, jeu de boulles set, emmertjes en schepjes voor de zandbak en nog veel meer…

Oerspeeltuin

Deze stoere natuurlijke speeltuin ligt centraal op het park. Een kabelbaan voor de stoere kids met een toren op een klimheuvel met uitkijk over het park. Met de waterpomp kunnen kinderen spetteren en spatteren en rennen en klimmen over bomen en door wilgentenen

Minigolf

De banen van de minigolfbaan hebben verschillende niveaus, van makkelijk tot uitdagend. De golfballetjes en golfsticks liggen voor je klaar in de villa.
  • Vrij toegankelijk

Speelvijver

Wil je even een frisse neus halen, niet te ver wandelen maar toch de kinderen even laten bewegen. Loop dan even een rondje Vijver maar pas op dat de kids geen natte voeten halen. Balanceren over een boom in het water of met het vlot naar de overkant varen? Stoer even wat totenpalen beklimmen en vanaf de kant kijken tegen de avond naar de oever zwaluwen op jacht naar hun avond eten. Probeer eens met droge voeten de overkant te halen op het watervlot.
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.