Landal Stories

Samen met mijn partner

De zee roept: waarom je vaker moet uitwaaien aan de kust
Het geluid van de golven, de geur van het zoute water, de eindeloze horizon – het heeft gewoon iets betoverends, vind je niet? Ik krijg nu al heimwee als ik terugdenk aan de prachtige zonsondergangen die mijn partner en ik hebben mogen ervaren tijdens ons jaarlijkse weekendje weg aan de kust.
Pisteplezier & wellness in Hochmontafon
De frisse berglucht, het gekraak van verse sneeuw onder m’n voeten en de geur van Kaiserschmarrn... Het is tijd voor een welverdiende vakantie in Oostenrijk! Samen met mijn partner reis ik af naar Landal Hochmontafon. De kids logeren een weekje bij opa en oma. En wij gaan een kleine 800 km verderop skiën, uit lunchen met panoramisch uitzicht en intens ontspannen in de wellness!
Ultieme ontspanning op een bosrijk landgoed
Ik stap samen met mijn vriend uit de auto op de parkeerplaats van Forest Resort Your Nature in de Belgsiche regio Wallonië. Het zonnetje schijnt en zorgt voor stroom via de zonnepanelen op de overkapping van het parkeerterrein. Onze elektrische auto kunnen we hier meteen opladen!
Nazomeren in Salzburgerland
Terwijl ik voor mijn werkdag met de de trein naar Amsterdam Centraal reis, raak ik aan de praat met de meneer tegenover mij. Hij vertelt me dat hij op zakenreis is geweest in Nederland en terug reist naar Oostenrijk. Naar zijn geliefde ‘heimat’. Zijn thuis. Als ik hem vraag wat voor hem zo thuis is aan Oostenrijk, legt hij me uit dat de bewoners nauw verbonden zijn met de natuur. En de schoonheid van die natuur.
Helemaal zen op Laceby Manor Resort en Spa
Tijdens het oriënteren naar mijn jaarlijkse vakantie verlangde ik naar rust en ontspanning. Een bestemming midden in de natuur waar ik nog nooit eerder geweest was. Mijn oog viel op het Verenigd Koninkrijk en de reis ernaar toe was al genieten. Tijdens de boottocht over de Noordzee spotte ik de eerste zeehondjes!