Kids

Spelen, spelen, spelen, dat is wat de kids willen! Alle energie kunnen ze kwijt in de speeltuin en op de airtrampoline. Of ga lekker buiten ravotten in de natuur, klim in de bomen en ontdek de kruipende beestjes. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Loop ook even langs onze geiten in de dierenweide. Ons toegewijde Fun & Entertainment-team organiseert tijdens de vakanties allerlei interessante activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

Alles op een rijtje

Kids
  • Speeltuin(en)
  • Airtrampoline
  • Bollo
  • Bollo huis
    • Tijdens de zomervakantie
  • Adventure Golf
  • Do-it-yourself-activiteiten
    • Het gehele jaar
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Dierenweide

Breng een bezoekje aan de dieren in onze dierenweide naast de receptie. Dit is heerlijk voor als de kinderen in de speeltuin zijn uitgeraasd en -geklommen. Ze zullen wel benieuwd zijn welke dieren er zoal in de dierenweide leven. Er zijn speelse geitjes en vogels en deze mogen ook worden gevoerd!

Pret met Bollo

Onze grote vriend Bollo. Kom gezellig knutselen en spelletjes spelen in de Bollo Club. Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes om samen mee te spelen en dansen. Bollo maakt er altijd een feestje van! Je kunt tijdens de schoolvakanties deelnemen aan ons gevarieerde activiteitenprogramma.

Adventure Golf

Op Landal Mont Royal krijgt minigolf een hele nieuwe dimensie met de spannende Adventure Golfbaan. De afwisselende banen, die om het hoofdgebouw heen slingeren met een fantastisch uitzicht op het Moezeldal, bieden plezier en vermaak voor het hele gezin.

Fun & Entertainment

Voor jong en oud organiseert het Fun & Entertainment-team het gehele jaar door allerlei leuke activiteiten, van voetbaltoernooitjes tot het maken van de mooiste knutselwerkjes. Tijdens de kerstvakantie wordt er een klein activiteitenprogramma aangeboden. Voor ieder wat wils. Het totale en actuele programma staat twee weken voor je aankomst in de Landal GreenParks App. In het laagseizoen is het aantal activiteiten beperkt.