Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes ben je klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Landal Heideheuvel is omringd door oneindig veel kilometers natuur.

Of je nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Heideheuvel biedt eindeloos veel mogelijkheden. Vanaf het park fiets je kilometers natuurschoon tegemoet. Op de Veluwe zijn allerlei fietsroutes mogelijk, met het fietsroutenetwerk stippel je jouw eigen fietstocht uit. Je maakt de route dan zo lang of zo kort als jij wenst.

Verkent je dit gebied liever te voet? Het park ligt dichtbij bos- en heidegebied Loenermark. Of je nu kiest voor een wandeling met de boswachter of zelf op ontdekking gaat in het groen. Geniet van de frisse lucht en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Of bezoek Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Na een actieve dag is het culinair genieten in de Brasserie, haal je een vers bereide pizza bij de Snackbar of ga je heerlijk gourmetten in de bungalow.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets