Kids

De kinderen beleven uren speelplezier in het fantastische indoorspeelparadijs Base Camp met zachte speeltoestellen en Clip'n Climb-klimmuren. In de Feadon Farm Wildlife Centre kunnen zij vossen voeren en andere geweldige dieren bekijken, zoals uilen, dassen, slangen en spinnen.

Zo veel te beleven

Kids
  • Indoorspeelparadijs (tegen betaling)
  • Indoorklimwand
  • Fun & Entertainment-programma

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Feadon Farm Wildlife Centre

Op het park bevindt zich Feadon Farm Wildlife Centre waar volwassenen en kinderen van dichtbij kennis kunnen maken met dieren zoals rendieren, uilen en vossen. Speciale natuurbeheerders organiseren activiteiten waar u alles te weten kunt komen over de fauna in Cornwall.

Indoorspeelparadijs Base Camp

Ontdek een wereld vol plezier. Beklim de klimwand, spring in de ballenbak en roetsj naar beneden van de glijbaan. Base Camp is het ultieme indoorspeelparadijs voor kinderen. Voor de ouders is het Base Camp Café de hele dag open. Hier kunt u ontbijten, lunchen of koffie drinken.