Kids

Kids van alle leeftijden zijn van harte welkom. Samen met het Fun & Entertainment-team beleven ze een onvergetelijke tijd (tijdens de schoolvakanties). Knutselen, kliederen en spelletjes spelen in de Bollo Club. Of ga lekker ravotten in de natuur en ontdek als een echte padvinder allerlei beestjes. Vervelen is onmogelijk.

Volop kinderactiviteiten

Kids
  • Fun & Entertainment-programma
    • Tijdens de duitse schoolvakanties
  • Bollo Club
    • Tijdens de duitse schoolvakanties
  • Airtrampoline
  • Speeltuin(en)

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Fun & Entertainment

Voor jong en oud organiseert het Fun & Entertainment-team tijdens de duitse schoolvakanties allerlei sportieve en creatieve activiteiten. Van een sporttoernooi en de mooiste creaties worden gemaakt in de Bollo Club, elke dag is er iets te doen. Doen uw kids ook mee? Iedereen is van harte welkom!

Bollo Club

Bollo is de allergrootste vriend van de kinderen. Kom naar de Bollo Club en misschien is Bollo er ook wel! Samen knutselen, kleuren, kliederen en schminken, tijdens de schoolvakanties beleven de kids hier eindeloos veel pret. Het actuele programma ontvangt u bij aankomst op het park.