Kids

Urenlang spelen in de indoorspeelplaats, knuffelen met Bollo of midgetgolfen met het hele gezin: op Landal Beach Resort Ooghduyne draait het om het maken van heel veel plezier. Met alle leuke spelletjes, activiteiten en speeltoestellen op het park zijn de kids de hele dag zoet.

Zoveel te doen

Kids

  • Indoorspeelplaats
  • Fun & Entertainment-programma
    • Tijdens de schoolvakanties
  • Airtrampoline
  • Bollo
  • Speeltuin(en)
  • Minigolfbaan
 

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Bollo

Bollo is de allergrootste vriend van de kinderen! En tijdens de schoolvakanties brengt hij weleens een bezoekje aan het park, wie weet kom je hem wel tegen. Hij houdt van knutselen, dansen en spelen en het liefst elke dag. Ga met hem op de foto of geef hem een dikke knuffel.
Ontmoet Bollo

Indoorspeelplaats

Als het weer even iets minder mooi is, zijn de kids uren zoet in de indoorspeelplaats. Klauter over de stormbaan, daag elkaar uit tijdens een interactief spel, of zak lekker onderuit in de tv-hoek. De kleintjes vermaken zich in het houten speelhuis. Volop pret en avontuur. De ouders genieten van een drankje in de zithoek.

Fun & Entertainment

Tijdens de schoolvakanties worden er voor kinderen tot en met 12 jaar allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Doe gezellig mee met het Fun & Entertainment-team aan de speurtocht. Of kijk naar de spectaculaire theatershows en swing mee in de minidisco. Bollo is er ook bij! Bekijk de Landal App voor het actuele aanbod.