Kids

Beleef mooie familiemomenten met het gezin op en rond het water. De kids maken plezier in een roeibootje, leren zeilen of proberen voor het eerst stand up paddling uit. Bezoek het Kameleondorp nabij het park en stap in de wereld van Hielke en Sietse Klinkhamer, de schippers van de Kameleon.

De schippers van de Kameleon

Kruip in de huid van Hielke en Sietse en (her)beleef de avonturen van de schippers van de Kameleon. Ga zelf op verkenning in het Kameleondorp en waan je terug in de tijd. Loop rond in de Kameleonboerderij en het dorp Lenten, stap aan boord van de rondvaart of laat de kids zich helemaal uitleven op het avontureneiland. Maak er een gezellig dagje uit van met het hele gezin.
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Volop pret voor iedereen

Vervelen is onmogelijk. Van een sportieve uitdaging op het water tot een ontspannen vaartocht over het Sneekermeer. Fietsen naar gezellig Leeuwarden of een middag vissen vanaf uw eigen terras. Maak leuke uitstapjes met het hele gezin naar Speelbos Joure, Subtropisch Zwembad Swimfun of historisch Sneek.