Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Ontdek het natuurschoon van Saar/Hunsrück. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten om wandelend, met de fiets of de auto te verkennen. Ga er samen op uit en geniet van elkaar en het groen om u heen.

Samen eropuit

In de omgeving kunt u alle kanten op, zowel actief als ontspannen. Landal Warsberg ligt op een plateau, midden tussen de weilanden en wijngaarden. Onder u ligt het gezellige dorpje Saarburg. Wandelen in het groen, fietsen door het glooiende landschap, een boottocht over de Saar of toch liever met de auto op pad. Bij de receptie kunt u terecht voor verschillende routes, maar ook voor excursies en sportieve arrangementen. Loop gerust langs!

Wandelen

Trek uw wandelschoenen aan en verken samen de groene natuur en rijke cultuur rondom het park. Wandel door het natuurschoon en geniet van de prachtige vergezichten. Maak een stadswandeling in het bruisende Saarburg en strijk daarna neer op een terrasje. Met een wijnexcursie wordt u door de wijnboer op de hoogte gebracht over de laatste oogst. Door Saar/Hunsrück lopen diverse wandelwegen waarmee u de mooiste plekjes in de omgeving ontdekt.

Fietsen

In dit gebied wordt fietsen een ervaring. Ontdek de uitgestrekte natuur om u heen met één van de vele fietsroutes. Met uw haren in de wind ervaart u het echte vakantiegevoel. Maak een fietstocht door Hunsrück, volg de Saar fietsroute langs de rivier of ga de uitdaging aan met een mountainbikeroute. Na een actieve dag gaat u gezellig gourmetten in de bungalow of haalt u een snelle hap bij de afhaal- en snackshop.

Fietsverhuur

Om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen, hoeft u uw eigen fiets niet mee te nemen. Op het park huurt u een fiets, wij maken het u graag gemakkelijk! Het is mogelijk om dames,- heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters en kinderzitjes.