Wandelen en fietsen

Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een nieuwe dag. Wandelen over De Sallandse Heuvelrug of fietsen over de heidevelden. De mogelijkheden om de Twentse natuur te ontdekken zijn eindeloos. Na een actieve dag in de buitenlucht ploft u op de bank in uw bungalow en maakt u plannen voor de volgende dag.
Meer inspiratie

Verken veelzijdig Overijssel

Vanuit uw vrijstaande bungalow zo de natuur in. Of u nu houdt van fietsen of wandelen, Landal Landgoed De Elsgraven is de perfecte uitvalsbasis om het coulissenlandschap van Twente te ontdekken. Samen wandelen over de heide of met het hele gezin fietsen over De Sallandse Heuvelrug.

Wandelen

Trek uw wandelschoenen aan en geniet van de mooie omgeving. Maak een vorstelijke wandeling naar Kasteel Twickel en verken het landgoed van 4000 hectare. Van glooiende akkers tot bossen, heidevelden en vennen. Ook vindt u zo’n honderdvijftig boerderijen met karakteristieke zwart-witte luiken. Natuur en cultuur komen samen op dit prachtige landgoed. Volg één van de routes rondom het park of stippel zelf uw route uit met het
wandelnetwerk Twente.

Fietsen

In de omgeving zijn verschillende fietsroutes uitgestippeld. De mountainbikeroute in Rijssen behoort tot één van de mooiste routes van Nederland. Ontdek het glooiende Twentse landschap of fiets de Smaak en Vermaak routes langs de Regge. Na een actieve dag is het culinair genieten in Restaurant De Elsgraven of gaat u gezellig gourmetten in de bungalow.

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op
het park kunt u namelijk dames-, heren- en kinderfietsen huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes en tandems. De kids vermaken zich op de skelters.