Kids

Spelen, spelen, spelen, dat is wat de kinderen willen! En dat kan heel goed op Landal Landgoed Aerwinkel. In het overdekt zwembad, in de speeltuin of op de airtrampoline. Gewoon lekker buiten spelen en ravotten kan natuurlijk ook. Helpt papa ook mee met hutten bouwen?

Vermaak voor jong en oud

Kids

  • Bollo
  • Bollo huis
  • Kinderspeelhoek
  • Airtrampoline
  • Speeltuin(en)
  • Kinderfeestjes
 

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Bollo

Wist u dat Bollo zijn eigen huisje heeft op Landal Landgoed Aerwinkel? Kom even naar binnen gluren en laat ook gelijk je mooiste tekening of liefste brief achter. Wie weet wat er na thuiskomst in de brievenbus valt! Natuurlijk kan je Bollo ontmoeten en worden er dan veel high fives en knuffels uitgedeeld. Bollo is tijdens de Nederlandse schoolvakanties op maandag en vrijdag aanwezig.

Activiteiten voor de kinderen

Bowlen, een wandeltocht of een meet & greet met Bollo… U kunt dagelijks de natuur gaan verkennen met de ontdekbox. Doe samen leuke opdrachten en kom alles te weten over de dieren, bomen en planten die op en rond het park leven.

Vier je kinderfeestje!

Slingers, ballonnen, taart, snoep en de beste vriendjes en vriendinnetjes van uw kind er allemaal bij. Vier de kinderverjaardag eens helemaal anders, op Landal Landgoed Aerwinkel kan het. Wat dacht u van cupcakes versieren, pizza’s bakken of een sportief feestje?
Lees er meer over in de folder