Activiteiten

Omringd door de Efteling en De Loonse en Drunense Duinen is er genoeg te doen in de omgeving. Na een dagje eropuit is het even bijkomen in de coffee corner met speelgedeelte voor kinderen of in de speeltuin buiten. Vraag bij de receptie naar meer informatie over activiteiten in de omgeving.
Activiteiten in de omgeving

Fietsen huren

Landal Kaatsheuvel heeft een ruim aanbod aan fietsverhuur. Van normale fietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Er is voor ieder wat wils. Verken de omgeving en geniet van de prachtige natuur die De Loonse en Drunense Duinen u biedt. Bent u een echte sportieveling? Huur een mountainbike!

Mountainbiken in                                                De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen grenst aan Landal Kaatsheuvel. Dit gloednieuwe vakantiepark is dus de perfecte uitvalsbasis om te mountainbiken. Dit Nationaal Park is één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Bos, heide en vooral veel zand zorgen ervoor dat mountainbikers hier perfecte tracks vinden. In samenwerking met onze partner Natuurmonumenten zijn er door ervaren mountainbikers routes uitgestippeld.
Meer informatie over de 16 km route