Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf het park liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Twentse Hooilanden

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal De Vlegge biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ontdek de Twentse Hooilanden en fiets door uitgestrekte weides en bossen. Een stukje verder zit u al aan de Duitse grens, dichtbij Graafschap Bentheim. Of fiets naar de gezellige stad Almelo en bezoek het Bolletje Bakkerijmuseum. Huur gemakkelijk uw (elektrische) fiets of mountainbike bij Bikes & More op het park.

Bepaal uw eigen route!

Maar er is meer… Stel uw eigen route samen met de knooppuntenkaart en maak de route zo lang of kort als u wenst. De routes brengen u in de nazomer langs de prachtige bloeiende heidevelden, de Sallandse Heuvelrug of zak af te water met de kano over rivier de Regge, de Vecht of de Dinkel. Wij bieden diverse wandel- en fietsarrangementen.

Na een actieve dag is het gemakkelijk en lekker gourmetten in uw eigen bungalow met het gourmetarrangement. Met lekker weer kunt u ook gezellig barbecueën op uw terras.

Bikes & More fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met een van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op Landal De Vlegge. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur