Sport en spel

Of u nu alleen op pad gaat of met elkaar, elke dag is weer een nieuwe belevenis. Stap op de fiets, mountainbike of ga te voet door Vorarlberg langs de bergdorpjes en de Alpenhutten. Golfers hebben een ruime keuze uit golfbanen en klimmers zoeken het avontuur op in Klimpark Brandnertal. U hoeft zich niet te vervelen!

Als gast van Landal Chalet Matin maakt u gratis gebruik van de faciliteiten van Landal Brandnertal, op ca. 3 kilometer van het park.

Zomerse activiteiten

Sport en spel
  • Fun & Entertainment-programma (op Landal Brandnertal)
    • Het gehele jaar

Wandelen en fietsen

In de omgeving is het goed toeven voor de wandelaars en mountainbikers. De natuur is prachtig, divers en avontuurlijk. De wandel- en fietsmogelijkheden zijn dan ook eindeloos in natuurgebied Vorarlberg. Na een dag vol avonturen en frisse lucht is het heerlijk thuiskomen in uw appartement.
Alles over wandelen en fietsen

Klimmen in Brandnertal

Bij Klimpark Brandnertal kunnen alle beginnende en gevorderde klimmers helemaal los gaan in alle touwen, obstakels en op de klimmuren. Op zo'n 6 kilometer afstand vanaf het park vindt u avontuurlijke parcoursen hoog in de lucht. Voor alle leeftijden uitdagend! 

Golfen in Vorarlberg

Op 15 minuten rijden vanaf het park bereikt u Golf Club Brand. Tussen de hooggebergtes vindt u de prachtige 18-holes par 65 golfbaan. Er is een Driving Range en diverse faciliteiten om te oefenen. Bij Golfclub Bludenz-Braz slaat u een balletje vanaf de 11-holes baan, het uitzicht is schitterend!