Mijn partner en ik hebben met de kids de afgelopen jaren mooie familie-avonturen beleefd. We maakten een roadtrip door Denemarken, we sliepen in de droomboom op Miggelenberg en binnenkort vertrekken we voor een wintersport in Oostenrijk met opa en oma. Voordat het zover is hebben we een weekendje weg geboekt voor twee. Even écht tijd voor elkaar! We zorgen dat de kids logeren bij opa & oma en verblijven op Landal Stroombroek. Hier kunnen we genieten van de natuur én van een bezoek aan het wellnesscomplex op het park! Laat me je meenemen in ons inspirerende verhaal over hoe we ontspanning, quality time en de schoonheid van de natuur omarmen.
Omgeven door rust

Bij aankomst op Landal Stroombroek voelen we meteen de ontspannen sfeer. Verderop zien we een paar gezinnen rondom een kampvuur marshmallows bakken. Bij de receptie schittert de kerstverlichting en komt de geur van lavendel en rozemarijn van het wellnesscentrum je tegemoet. Even later stappen we de bungalow binnen. Een oase van rust voor aankomend weekend waar we kunnen opladen. Dit is precies wat we nodig hebben! We installeren onze spullen in de bungalow, parkeren onze elektrische auto even verderop zodat deze weer kan opladen en doen meteen een boodschapje in de parkshop. Vanavond kookt manlief voor me, terwijl ik alvast een film uitzoek. En morgen... dan gaan we het wellnesscomplex op het park verkennen. En die dag erna misschien ook wel, want hier geniet je een keer per dag van gratis entree en er is zoveel te ondekken! 

Palestra Beauty & Wellness

De volgende ochtend is het fris! De winter is nu echt begonnen en dat maakt dat we ons warm moeten houden. Waar kan dat nu beter dan in het verwarmde bubbelbad en in de sauna! Bij onze eerste stap in het wellnesscomplex voelen we ons als avonturiers die een verloren schat hebben gevonden. Het complex straalt rust uit en de heerlijke geuren laten je meteen ontspannen. Massages die je zintuigen prikkelen, sauna's die de stress doen verdampen en jacuzzi's die ons omringen met de geluiden van de natuur; dit is de perfecte escape. De drukte van het dagelijkse leven vervaagt en maakt plaats voor hernieuwde energie. Het is een moment waarin we beseffen hoe belangrijk het is om af en toe tijd te nemen voor onszelf en voor elkaar.

De volgende ochtend trekken we de natuur in. Op een klein half uurtje rijden ligt Nationaal Park Veluwezoom waar we een wandeling maken door het bos, langs open zandvelden en tussen prachtige heide. Het is een koude winterdag en de zon laat de vorst op de bodemplanten zachtjes smelten. Na een stevige wandeling trakteren we onszelf die avond op een diner in Timber’s Brasserie.  Bij binnenkomst spot ik meteen een fijn plekje.  “Daar wil ik ons aperitief drinken!”, zeg ik enthousiast. We ploffen in de comfortabele bank en voelen de warmte van het haardvuur en van elkaar.

Voordat we aan tafel schuiven met uitzicht op het recreatiemeer, proosten we op ons weekend samen. Op de mooie wandeling in de omgeving die ons heeft verrast en op de jaren die we jonger zijn geworden in het bubbelbad en de sauna. Opgeladen kijken we uit naar morgen. Want dan gaan we weer naar huis. En hoe fijn het ook was om samen op te laden, kijk ik stiekem ook weer uit om de kinderen te omarmen!

Liefs, Lotte 
 
Jouw ontspannen verblijf op Landal Stroombroek