Aan de Moezel
Divers aanbod accommodaties t/m 10 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant

Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst

Tijdelijke corona-boekingsvoorwaarden* met geld-terug-garantie.

*Voorwaarden

Tijdelijke maatregelen

Faciliteiten en activiteiten
  • Faciliteiten gesloten

    Alle faciliteiten op onze parken zoals het zwembad, restaurant en shops zijn in verband met de corona maatregelen op dit moment gesloten.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

  • De medewerkers: 8,8
  • Omgeving: 9,2
  • Restaurant: 8,0
  • Recreatieprogramma: 7,0
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,9

We zien je graag snel op Landal Sonnenberg

In Leiwen aan de Moezel, op een bosrijk bergplateau midden tussen de wijnvelden, ligt Landal Sonnenberg. Dit grote vakantiepark beschikt naast 215 bungalows en 29 appartementen, over stacaravans en campingplaatsen. De regio Moezel staat vooral bekend vanwege de Moezelwijnen die in de wijngaarden langs de rivierhellingen worden geoogst. Tijdens uw verblijf maakt je kennis met deze grote wijnen en als je dat wilt, met de boeren die ze produceren. In de wijndorpjes gaat het er nog echt 'gemütlich' aan toe. Vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar zijn er wijnfeesten.

En je bent natuurlijk van harte welkom. Maar naast wijn proeven, kun je in dit gedeelte van Duitsland net zo goed golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of paardrijden. Landal Sonnenberg ligt op slechts twee uur rijden van Maastricht. Soms hoef je maar een klein stukje van huis om in een compleet andere wereld te komen.