Op vakantie met kleine kinderen

Op vakantie met jouw dreumes, peuter of kleuter? Kom gezellig met je kleintje spetteren in het peuterbad, dansen in de de minidisco of dieren voeren bij de kinderboerderij. Geniet samen van de natuur en de rust. Op onze parken geniet je samen!
    • Speciale kinderaccommodaties
    • Volop faciliteiten en activiteiten voor kleine kinderen
    • En Bollo, die is ook van de partij!

Samen genieten

Actie en avontuur

Kom gezellig spelen in de speeltuin of geef de dieren op de dierenweide samen te eten. De kids vermaken zich in het indoorspeelparadijs en klimmen en klauteren erop los samen met de andere kindjes.

In de speciale kinderaccommodaties ben je van alle gemakken voorzien. Een ontspannen verblijf staat voorop. Alles voor de kleine is aanwezig, zodat je niet alles van huis hoeft mee te nemen. Van speelgoed tot kinderservies en van veilige stopcontacten tot lage spiegel met groeimeter en aankleedkussen. Aan alles is gedacht.

Waterpret voor iedereen

Neem in de vakantie een verfrissende duik. Zwemmen is leuk voor jong en oud. Wil je lekker spetteren in het water samen met de kleine? Dat kan, op bijna ieder park vind je een zwembad met een speciaal peuterbad. Hier kunnen de kleintjes spelen en genieten van het water.
Alle vakantieparken in een overzicht
Zoek & boek jouw accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum