• Geniet van een heerlijke vakantie
      net over de grens

      Boek nu
    • Een compleet andere wereld

  • Meer foto's
  • Kaart
Voor de wintersporters:
Ga verder naar wintersport in dit land
Het is slechts een klein stukje rijden vanuit ons land, maar Duitsland biedt u een compleet andere wereld! Nieuwsgierig? Laat u alvast inspireren door de regiofilms, klik op één van de regio’s en geniet.

Dichtbij en toch zo anders

Of u nu op een bungalowpark met uitzicht op de Moezel verblijft of middenin de Eifel, de natuur rondom de parken is prachtig. In de zomer maakt u mountainbiketochten naar de dorpjes in de buurt. Of wat dacht u van een proeverij op een van de wijnboerderijen? Duitsland heeft wijnen van hoge kwaliteit! Ook het culturele aanbod van Duitsland is groot en in de buurt van de parken vindt u steden als Keulen en Trier.
Alle last minutes

Last minutes Duitsland 

Voorwaarden last minutes

* Prijzen zijn excl. € 24 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,50 p.p. en kinderbedlinnen € 6,25 p.p., Hof van Saksen incl. bedlinnen, toeristenbelasting (variërend per park). Voor het reserveren van meerdere bungalows, kunt u contact opnemen met ons Contact Center. Minimale bungalowhuur bedraagt € 99 (excl. bijkomende kosten). Prijswijzigingen voorbehouden.

 
 
Deel via:
Print