Landal doet dit jaar voor de zesde keer mee aan Earth Hour

13 maart 2019

Op 30 maart doen al zes jaar lang vele van onze parken het licht uit tijdens het wereldwijde Earth Hour.

Waarom? Dit zegt het Wereld Natuur Fonds (WNF) erover: "Met één simpel gebaar geven miljoenen consumenten, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde." 

Bij Landal GreenParks maken we van dit gebaar graag een sfeervolle gelegenheid. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd op onze parken. Speurtochten in het donker bijvoorbeeld. Of verhaaltjes voorlezen bij het kampvuur, romantisch dineren bij kaarslicht, een heuse lampionoptocht en nog veel meer. Volgend jaar doet Landal GreenParks ook weer mee met Earth Hour.

We betrekken onze gasten bij de natuur
Wat
We laten onze gasten zien wat er zo bijzonder is aan de natuur
Met bijvoorbeeld natuurwandelroutes brengen we onze gasten dichterbij de natuur. 

Onze jongste gasten kunnen op mini-ontdekkingsreis bij slootjes en in bossen. En grotere gasten genieten van een excursie. 
Waarom
Wie vertrouwd is met de natuur, is bereid om ervoor te zorgen
Een peuter die bij een slootje insecten leert kennen, een wandelaar die bij het vallen van de avond naar de merel luistert: dat zijn momenten waarop nieuwe natuurliefhebbers ontstaan. 

En wie houdt van de natuur, is eerder geneigd om bijvoorbeeld zuinig te zijn met water. Daarom vinden wij het zo belangrijk om te laten zien dat de natuur het beschermen waard is.